AWAKE

HAhahaha, vil dere se på gardinen min? LEKKERT.


Nam. Litt sånn 70's retro da. Men ikke på en fin måte. Sært. Vil ha ny gardin da.
Men ja, bare sånn hvis noen lurte på hvordan gardinen min så ut. x)
Var på jobb i dag da. Så det så. Også elsker jeg Micheal Bublé. Seriøst, han er best. Og den Home sangen, er min favoritt sang. Tuller ikke. Den er så FIN. En annen som er koslig å høre på er Josh Groban. HÆ? Ja.
Jaja. Det var alt. Har ikke så mye å snakke/skrive om. Så ja.
lol. Har også kjøpt nye bukser med hull i. Mamma skjønte hvorfor den kosta bare 99 kroner. Pfft, mødre skjønner ingenting da. Hullete bukser er KULT. Dessuten er buksa DIGG å gå i.
Okei, så hør er da. Idag, siden jeg jobba for første gang, så var jeg SUPERTRØTT istad, holdt på å sovna foran datan liksom. Også finner jeg ut at jeg skal drikke kaffe, tror kanskje jeg ikke tåler kaffe? Fordi nemlig, jeg ble våken etter én kopp. Taper sier jeg bare. Men ja, så ble jeg våken da. Og bare plaga alle som er kule. Okei, ikke ALLE. Men de jeg kom over da. Som var Trine, Leo og Krissa. Ikke at Krissa var så skikkelig med, men litt.
Okei, dette blir et langt og uinteressant innlegg.
Men har fortsatt noe energi igjen, sant. Må få det ut før jeg legger meg. Og klokka er bare 22.32. What? JEg kan jo ikke legge meg så tidlig? Venter en halvtime, okei?
SA JEG AT JEG HADDE RYDDA ROMMET. Rart at datan står på pulten liksom. Mer-ke-lig. Og stolen, som det en gang lå en hel haug med klær på.. den.. SITTER jeg på liksom. Hallo.
Okei, nå skal jeg pusse tenner, skifte og lese bok. Om jeg ikke sovner først.
Piz AOT ppl.

OKei, NÅ.. Skal jeg legge ut flere bilder av.. MEGSELV DA.For det første, savner septumen min. MEEEHEHEHE.For det andre, jeg er kul.For det tredje, jeg savner det blonde og lange håret.
Okei, det var NESTEN tre like bilder. HOHO. Fy fader. På det siste ser det ut som om jeg ikke liker det jeg ser på fingerne mine. EHE.

Okei. NÅ. SKal jeg pusse tenner osv. Fordi klokka er sånn.. 22.50. MEn må vente til nettet kommer tilbake. DER JA. LEGGE UT NÅ!
Kommentér da hvertfall. Hallo.
Okei, igjen. PIZ AOT!

3 pusekatter

impulsiv

24.aug.2010 kl.11:25

baaaadabing. Sushiidatesnart! tenker i neste uke engang?

Ingvild

24.aug.2010 kl.20:05

impulsiv:

Hell yeah! Muuuuuuuhlig jeg kanskje skal jobbe, jobber i et vikarbyrå, men sender melding eller noe jegg. Okei? :3

HansenPhotography

27.aug.2010 kl.07:57

Elske Michael Buble, og den gardin va bare digg. Elske retromønster =D

Skriv en ny kommentar

hits