GIEF

Gi meg langt hår igjen. .___. Jeg savner det lange håret mitt så syyyykt mye. Men vil ikke ha slike extensions. Teit. Vil ha naturliig.
 
Foto// whi

Shit. Jaja-
BARE 6 DAGER TIL JEG DRAR TIL LONDON FOLKENS! MUSE HERE I COME.
Skal liksom shoppe som en gal, skal ha en nesten tom koffert og ta med en full tilbake. <3 Oi, høhø. Jessda.
Skal jobbe på mandag, er et slit å jobbe i barnehage. Men jeg digger det. Selvom jeg kanskje ikke skal ta førskolelærerutdanningen lenger da. EHE. Får finne noe annet. Kanskje kokk? Fotograf? Arkeolog?

Btw, OMG. Jeg dør av true blood. Wtf, hvorfor er det så spennende? HÆ? Og når kommer sesong 4 av Gossip girl ut? OG.. Hvorfor har jeg ikke et liv? GI MEG ET LIV. Og langt hår. x) Og kanskje et skikkelig bra internett. For dette jeg har nå suger liksom balle. Musikken på spotify bare henger seg, og ingenting på nettet vil lastes ordentlig. Dritt.

Gleder meg til å få lønning da
. Seriøst, kan ikke vente.

Nå skal jeg lage meg en kopp te, og se på mer true blood. Også sove.

BRB



Teatime
Foto//MEG TENK.
For liksom, jeg digger te. OG den koppen. Min kopp. EHE.

Men NÅ skal jeg se på true blood liksom.
Piz aot.

4 pusekatter

Keby

05.sep.2010 kl.01:11

jeg sier bare pannelugg ftw!! og LONDON HERE WE COME!

og.. etter det, kan dere komme til meg til Trondheim! :D jaaa ^^

impulsiv

05.sep.2010 kl.17:24

Du ønsker deg så ufattelig mye, hele tiden. Jeg vil råde deg til å være fornøyd med det du har, Ingvildpingvild. Seriøst. Du skal til London, se muse, shoppe, HAR ALLEREDE fint hår - så ingenting å klage om, og hår vokser jo, så er jo ikke lenge til håret ditt er langt igjen.

Ingvild

05.sep.2010 kl.20:17

impulsiv:

Sorry ass, men hæ? Hallo, jeg sa jeg ønska meg et liv og et bedre internett. Som jeg har skrevet er jeg jo fornøyd med alt jeg har og alt slikt, men halo, jeg må jo få lov til å ønske meg ting?

Og jeg vet at håret mitt vokser ut igjen, men jeg må få lov til å si på min egen blogg at jeg savner det lange håret mitt.

MaikenBull

13.sep.2010 kl.00:07

Jeg må si jeg er heeeelt sinnsykt misunnelig!! Hadde byttet armer og bein for å få se Muse i London! Og det med tom koffert til og full hjem gjorde jeg sist også! Funker lett.! Kos deg!:)

Skriv en ny kommentar

hits