SUNNY AFTERNOON.

Hah, idag.. Så dro jeg til byen og shoppa. Sånn seriøst, har fått helt cravings etter nye klær. Så jeg tenkte "Hm, jeg har penger og jeg får lønn i morra, det går bra." Så jeg kjøpte meg to nye gensere og et skjerf, jeg er så superfornøyd! Legger vel ut bilde senereeee.

Men jeg lurer på en ting, om folk kan hjelpe meg.Jeg _trenger et par nye sko, og jeg har så lyst på kule boots. Er det noen som vet om noen rimelig kule og rimelige boots?
Eller så foreslår jeg en av disse, eller hva?Va tyckar ni?
Tenker det er litt sånn tøft, men vet ikke hvem jeg vil ha. Den nederste er liksom.. 300 kr dyrere. Men whaaaat, hvem skal jeg ta?

Også møtte jeg Krissa i byen da, sefflol liksom. Og hu kjøpte en dritkul jakke! Er så sjalu. Fine.
OG HEI, i morra. Skal jeg til frisøren, fysøren som jeg gleder meg. Blir striping og klipping. Bleking av hele håret skal jeg ta senere, ifølge frisøren sa hu at det er lurt å stripe først, også bleke. Så da gjør jeg det. Lurer også litt på pannelugg, men får vente litt å se.

Og ja! Jeg har jo nytt Dianakamera, det kjøpte jeg film til i dag. Også brukte jeg nesten hele, får bruke resten i morra. Jeg og Krissa skal trene, så hjem og pleie fedmen med petsa. Ohyeah. Blir digg. Seriøst liksom.

Men ja, tell me what you think then? Tænk ju!

Én pusekatt

>>>Oooodyllic

08.okt.2010 kl.11:02

Vegge to var sååå kule! *-* Likte kanskje de øverste best, men vet ikkee helt, jo kanskje, men de under var superkule ogsåå, liksom når jeg ser på de så bare "de var finest", men så ser jeg på de andre og bare ".. NEeei de var finest!" ahah xD

Skriv en ny kommentar

hits