030220112110

Jeg gleder meg til å flytte, kanskje det er lettere å skaffe meg nye venner. Egentlig føler jeg at jeg ikke har noen tilhørlighet til noen mennesker i Oslo, kan ikke henge med alle jeg kjenner liksom. Så kanskje det blir bra for meg å komme meg ut av Oslo noen år. Aner ikke hvorfor det er så vanskelig å bli kjent med nye mennesker her, jeg kan være veldig sosial, litt som i sånn fake it 'til you make it kind of may. Men jeg kan være veldig sjenert også. Jeg har bare én venn i Oslo.. én venn som jeg henger mye med. Ellers sitter jeg alene på rommet mitt og sturer, det er ikke bra vett. Man tenker for mye da, det blir for mye alenetid. Skulle ønske jeg var av den typen som bare kunne gå ut også ville alle bli kjent med meg, men jeg er ikke sånn. I wish. Og det verste jeg vet er å tvinge meg på møter, fester og sånn. Jeg føler at jeg er slitsom.. Eller at de rett og slett skal si nei fordi de ikke vil ha meg med. Jeg er så sinnsykt taper, det er helt utrolig. På en måte prøver jeg å gjøre sånn at alle skal like meg, men det blir enten for lite.. Eller for mye. Føler meg liksom ikke bra nok for alle sammen, jeg vil at alle skal like meg, samtidig som jeg ikke vil det. Jeg.gleder.meg.til.å.flytte. Det kommer til å bli bra. Selvom jeg gruer meg til å flytte fra pusen, og mamma. Spesielt nå.

4 pusekatter

krissa

07.feb.2011 kl.10:07

Hvis du føler at du presser deg på nå osv, hvorfor tror du det blir bedre andre steder, bare fordi det er en annen plass? c:

Ingvild

07.feb.2011 kl.17:46

krissa: Fordi da er det helt nye mennesker på et helt nytt sted, i en helt ny by, blir ikke det samme. c:

09.feb.2011 kl.21:26

du vil ikke kunne gå inn i en helt ny person uansett. kommer garantert til å sitte igjen.

jeg gikk i klasse med mange forskjellige personer. et par "populære" og "nerds". jeg observerte absolutt alt disse populære gjorde i enhver situasjon, memorerte og tok de i bruk. til slutt ble det bare en del av meg, og jeg kom inn i gjengen. jææ, ikke vanskeligere enn man gjør det selv. inviter deg på fest, drikk deg drita, snakk fyllehistorier, mekk kontakter på festen. jeg var typisk FJORTIS uten at folk merka det. drakk meg drita, men hadde alltid en viss kontroll. jeg fant meg en kjekkas, tok mobilen hans og lagret nr mitt med ekstra masse hjerter. på den måten blir det "morsomt", istedenfor dønn serriøst. aner ikke hvor mange kontakter jeg har mekka på dette, men det er MANGE. og det høres bare så sykt dumt ut. og feil, for man skal være fornøyd med den man er.

jeg er og har alltid vært meg selv, men med visse innspill. og det er dette jeg da observerte og tok i bruk fra de populære. faen, så stygt ord.. hahah. har aldri vært noe viktig for meg å være populær, men å ha venner i flertall og et godt rykte. jeg klarer ikke å gi faen i hva folk synes om meg.

Ingvild

10.feb.2011 kl.19:49

Anonym: Jeg har jo ikke tenkt til å bli en hel ny person, for jeg er forsåvidt fornøyd med meg selv, men jeg føler jeg får sånn prestasjonsangst ang det å skaffe seg venner i Oslo. Også er det jammen meg på tide at jeg flytter, og da tenker jeg at trondheim er det beste stedet å flytte til og studere pga det gigantiske og tydeligvis bra studentmiljøet.

Jeg er sånn jeg og, jeg har jo aldri vært noen andre enn meg selv, men som du sa også, at det er ikke noe viktig for meg å være populær men venner og er godt rykte vil jeg veldig gjerne ha, jeg klarer heller ikke å gi faen i hva ande synes om meg, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har prøvd, men det funkr ikke, men til tross for alt er jeg ganske fornøyd med meg selv.

TAKK! for en bra kommentar.

Skriv en ny kommentar

hits